نی‌ نی سایت

خوشمزه ترین غذای ایرانی از نگاه نی نی سایتی ها: یک نظرسنجی خوشمزه

همه ما ایرانی ها عاشق غذا هستیم و هر کداممان یک غذای مورد علاقه داریم که با شنیدن اسمش دلمان ضعف می رود. اما به نظر شما خوشمزه ترین غذای ایرانی کدام است؟ برای پیدا کردن جواب این سوال، سری به نی نی سایت زدیم و نظرات کاربران را در این مورد جمع آوری کردیم. نتیجه یک لیست بلند بالا از غذاهای خوشمزه شد که در اینجا با شما به اشتراک می گذاریم:

عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کند

در این پست، 21 تجربه از نی نی سایت در مورد خوشمزه ترین غذاهای ایرانی را جمع آوری کرده ایم. از کباب و قورمه سبزی گرفته تا میرزا قاسمی و آش رشته، هر کسی یک غذای مورد علاقه داشت. بیایید ببینیم سلیقه شما به کدام یک از این غذاها نزدیک تر است!

  • قورمه سبزی: بدون شک محبوب ترین غذای ایرانی! عطر و طعم بی نظیرش هوش از سر می برد.
  • کباب کوبیده: نرم و لذیذ، همراه با پلو و گوجه فرنگی کبابی، یک وعده غذایی کامل و بی نقص.
  • فسنجان: خورشتی خوشمزه و مجلسی با طعم ملس گردو و رب انار.
  • زرشک پلو با مرغ: ترکیبی فوق العاده از طعم شیرین و ترش زرشک و مرغ زعفرانی.
  • آش رشته: یک آش مقوی و خوشمزه که مخصوصا در فصل سرما طرفداران زیادی دارد.
  • میرزا قاسمی: غذایی ساده و گیاهی با طعم دودی بادمجان و گوجه فرنگی.
  • باقالی پلو با ماهیچه: پلو معطر با باقالی تازه و ماهیچه لذیذ، یک غذای اشرافی.
  • ته چین: برنج زعفرانی با ته دیگ طلایی و گوشت یا مرغ، یک غذای خوش آب و رنگ.
  • دیزی: آبگوشت سنتی ایرانی با طعم بی نظیر و دلچسب.
  • کوفته تبریزی: کوفته های بزرگ و خوشمزه با سس مخصوص و آلو بخارا.
  • عدس پلو: یک غذای ساده و مقوی با عدس، کشمش و خرما.
  • لوبیا پلو: پلو با عطر و طعم لوبیا سبز و گوشت.
  • کشک بادمجان: پیش غذایی خوشمزه و لذیذ با بادمجان و کشک.
  • جوجه کباب: تکه های مرغ مزه دار شده و کبابی، یک غذای محبوب برای پیک نیک.
  • قیمه: خورشتی خوشمزه با گوشت، لپه و سیب زمینی سرخ کرده.
  • کله پاچه: غذایی سنتی و پرانرژی که طرفداران خاص خود را دارد.
  • شله زرد: دسری خوشمزه و مقوی با برنج، زعفران و گلاب.
  • حلوا: دسری سنتی و شیرین که در مناسبت های مختلف پخته می شود.
  • سبزی پلو با ماهی: یک غذای سالم و خوشمزه که معمولا در شب عید خورده می شود.
  • دلمه برگ مو: برگ های مو پر شده با برنج، گوشت و سبزیجات.
  • شوید باقالی پلو با گوشت گردن: پلو معطر با شوید و باقالی تازه همراه با گوشت گردن نرم و لذیذ.

این فقط بخشی از لیست بلند بالای غذاهای خوشمزه ایرانی است. تنوع غذایی در ایران بسیار زیاد است و هر شهر و منطقه ای غذاهای محلی خاص خود را دارد.

از شما می خواهیم در قسمت نظرات با ما در میان بگذارید که به نظر شما خوشمزه ترین غذای ایرانی کدام است؟

منتظر نظرات شما هستیم!




خوشمزه ترین غذای ایرانی از نگاه نی نی سایتی ها!

خوشمزه ترین غذای ایرانی از نگاه نی نی سایتی ها!

همه ما ایرانی‌ها عاشق غذا هستیم و تنوع غذاهای ایرانی بی‌نظیره. اما بین این همه غذای خوشمزه، کدوم یکی از همه محبوب‌تره؟ برای پیدا کردن جواب این سوال، سری به نی نی سایت زدیم و نظرات کاربران رو جمع‌آوری کردیم. این شما و این 21 تجربه از خوشمزه ترین غذاهای ایرانی به روایت نی نی سایتی ها:

قورمه سبزی، سلطان سفره های ایرانی

قورمه سبزی همیشه در صدر لیست خوشمزه ترین غذاها قرار داره. عطر و طعم بی‌نظیرش هوش از سر هر کسی می‌بره. یکی از نی نی سایتی ها میگه: “قورمه سبزی مامانم یه چیز دیگه‌ست. هیچ جا طعم اون رو نداره!”دیگری اضافه میکنه: “من خودم قورمه سبزی رو با گوشت گوسفندی درست میکنم. خیلی لذیذ میشه. “یکی دیگه میگه: “راز خوشمزگی قورمه سبزی در تفت دادن سبزی و لوبیا به اندازه کافیه. “و البته یه نی نی سایتی هم گفته: “من همیشه یکم شنبلیله خشک به قورمه سبزی اضافه میکنم. طعمش عالی میشه. “یه مادر دیگه هم نوشته:”من برای اینکه بچه هام قورمه سبزی بخورن، داخلش کمی کدو حلوایی میریزم. اصلا متوجه نمیشن و خیلی هم خوششون میاد. “

کباب، شاهانه و خوشمزه

کباب کوبیده، کباب برگ، جوجه کباب. . . هر نوع کبابی که فکرش رو بکنید، یه طرفدار پروپاقرص داره. یکی از نی نی سایتی ها میگه: “هیچ چیز مثل یه پرس کباب کوبیده با پیاز و سماق نمیتونه خستگیمو در ببره. “دیگری اضافه میکنه: “من عاشق جوجه کباب ترشم. مخصوصا وقتی با برنج زعفرانی سرو بشه. “یه کاربر دیگه گفته: “کباب برگ رو باید با کره محلی خورد. اون موقع‌ست که طعم واقعی کباب رو می‌فهمید. “یه نفر هم گفته:”من برای کباب هام از گوشت گردن گوسفندی استفاده میکنم. خیلی نرم و خوشمزه میشه. “یکی دیگه هم نوشته: “یه کم ماست و زعفرون به مایه کباب اضافه کنید، معجزه میکنه. “یکی از مادرها هم نوشته:”من برای اینکه بچه هام کباب بخورن، اونو به صورت لقمه های کوچیک درست میکنم. خیلی راحت تر میخورن. “

زرشک پلو با مرغ، غذای مجلسی

خوشمزه ترین غذای ایرانی از نگاه نی نی سایتی ها: یک نظرسنجی خوشمزه!

زرشک پلو با مرغ یکی از غذاهای محبوب برای مهمونی ها و دورهمی هاست. طعم ملس و دلچسبش حسابی طرفدار داره. یکی از نی نی سایتی ها میگه: “زرشک پلو با مرغ رو باید با خلال پسته و بادام تزیین کرد. خیلی شیک و مجلسی میشه. “دیگری اضافه میکنه: “من مرغ رو همیشه با رب انار درست میکنم. خیلی خوشمزه میشه. “یه نی نی سایتی دیگه گفته:”راز خوشمزگی زرشک پلو توی طعم دادن به زرشک هاست. من یکم شکر و کره بهش اضافه میکنم. “یه کاربر دیگه نوشته:”من همیشه مرغ رو توی فر میپزم. خیلی رژیمی تر و سالم تره. “یکی دیگه نوشته:”من برای اینکه زرشک پلو رنگ قشنگ تری داشته باشه، از زعفران دم کرده استفاده میکنم. “و یه نی نی سایتی هم گفته:”زرشک پلو با مرغ رو باید با سالاد شیرازی خورد. ترکیب فوق العاده ای میشه. “


1. قورمه سبزی، عشق ابدی!

قورمه سبزی همیشه در صدر لیست قرار دارد. طعم ترش و ملس، عطر سبزی های سرخ شده، و گوشت نرم و لذیذ، همه را عاشق خود می کند. خیلی ها معتقدند قورمه سبزی جاافتاده و چند روز مانده، از همه خوشمزه تر است. یکی از نی نی سایتی ها می گفت: “قورمه سبزی مامان پز یه چیز دیگه است! هیچ رستورانی نمی تونه مثل اون درست کنه. “ دیگری نوشته بود: “راز خوشمزگی قورمه سبزی، سبزی های تازه و سرخ کردن درست اونهاست. “بعضی ها هم لوبیا چیتی را به لوبیا قرمز ترجیح می دهند و این هم خودش یک بحث مفصل است!در کل، قورمه سبزی نماد اصالت و طعم بی نظیر غذاهای ایرانی است. حتما با ترشی لیته یا سیر ترشی نوش جان کنید. قورمه سبزی همیشه برنده است!

2. کباب کوبیده، سلطان سفره!

کباب کوبیده، با عطر و طعم بی نظیرش، همیشه طرفداران زیادی دارد. نرمی گوشت، مزه پیاز و ادویه، و البته نان داغ، همه چیز را عالی می کند. یکی از کاربران نی نی سایت گفته بود: “وقتی کباب کوبیده می خورم، احساس می کنم توی بهشت هستم!”دیگری نوشته بود: “راز یه کباب کوبیده خوب، ورز دادن زیاد گوشته. “خیلی ها هم معتقدند که کباب کوبیده باید با گوجه کبابی و فلفل سبز سرو شود تا طعمش کامل شود. کباب کوبیده در هر رستوران یا کبابی که باشد، همیشه یک انتخاب مطمئن است. با سماق فراموش نشه! طعم اصیل ایرانی!

3. فسنجان، غذای مجلسی بی رقیب!

فسنجان، با طعم گردو و رب انار، یکی از غذاهای محبوب ایرانی است. طعم شیرین و ترش آن، همراه با گوشت یا مرغ، یک غذای کامل و لذیذ را می سازد. یکی از نی نی سایتی ها گفته بود: “فسنجان غذای مورد علاقه منه، مخصوصا اگه با مرغ درست شده باشه. “دیگری نوشته بود: “برای خوشمزه تر شدن فسنجان، باید گردو رو خوب آسیاب کرد و حسابی تفت داد. “بعضی ها هم فسنجان را با گوشت قلقلی درست می کنند که طعم متفاوتی دارد. فسنجان، یک غذای شیک و مجلسی است که همیشه در مهمانی ها می درخشد. با پلو زعفرانی یه چیز دیگه است! غذایی برای سلیقه های خاص!

4. زرشک پلو با مرغ، نوستالژی خوشمزه!

زرشک پلو با مرغ، یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار ایرانی است. طعم ترش زرشک، شیرینی برنج، و مرغ زعفرانی، ترکیبی فوق العاده را ایجاد می کند. یکی از کاربران نی نی سایت نوشته بود: “زرشک پلو با مرغ، غذای مورد علاقه بچگی های منه. “دیگری گفته بود: “راز یه زرشک پلو با مرغ خوشمزه، بهره‌گیری از زرشک تازه و کره حیوانیه. “خیلی ها هم معتقدند که مرغ باید خوب پخته و مزه دار شود تا طعم خوبی داشته باشد. زرشک پلو با مرغ، یک غذای نوستالژیک و خوشمزه است که همیشه یادآور خاطرات خوب است. با سالاد شیرازی فراموش نشه! ساده و خوشمزه!

5. قیمه، غذای نذری محبوب!

قیمه، با عطر لپه و گوشت، یکی از غذاهای پرطرفدار ایرانی است. طعم ترش و ملس آن، همراه با سیب زمینی سرخ کرده، یک غذای کامل و لذیذ را می سازد. یکی از نی نی سایتی ها گفته بود: “قیمه نذری، یه چیز دیگه است! انگار یه طعم خاص داره. “دیگری نوشته بود: “راز یه قیمه خوشمزه، بهره‌گیری از لپه مرغوبه و خوب سرخ کردن پیاز و گوشته. “بعضی ها هم قیمه را با بادمجان سرخ کرده سرو می کنند که طعم متفاوتی دارد. قیمه، یک غذای نذری محبوب است که همیشه در مراسم مذهبی پخته می شود. با ته دیگ سیب زمینی فراموش نشه! غذایی برای همه مناسبت ها!

6. آش رشته، گرمابخش روزهای سرد!

آش رشته، با عطر سبزیجات و کشک، یکی از غذاهای سنتی و محبوب ایرانی است. خوردن یک کاسه آش رشته داغ در یک روز سرد زمستانی، لذت بخش است. یکی از کاربران نی نی سایت گفته بود: “آش رشته، بهترین غذای فصل سرماست. “دیگری نوشته بود: “برای خوشمزه تر شدن آش رشته، باید از سبزیجات تازه و کشک اعلا استفاده کرد. “خیلی ها هم آش رشته را با نعناع داغ و پیاز داغ فراوان سرو می کنند. آش رشته، یک غذای مقوی و گرمابخش است که در فصل سرما بسیار توصیه می شود. با کشک فراوان خوشمزه تره! غذایی سالم و مقوی!

7. میرزا قاسمی، طعم دودی شمال!

میرزا قاسمی، با طعم دودی بادمجان و سیر، یکی از غذاهای محبوب شمال ایران است. این غذا، با نان تازه و سبزی خوردن، یک وعده غذایی کامل و خوشمزه را می سازد. یکی از نی نی سایتی ها گفته بود: “میرزا قاسمی، منو یاد شمال و هوای خوبش میندازه. “دیگری نوشته بود: “راز یه میرزا قاسمی خوشمزه، کبابی کردن بادمجان ها روی آتیشه. “بعضی ها هم میرزا قاسمی را با تخم مرغ نیمرو سرو می کنند. میرزا قاسمی، یک غذای ساده و خوشمزه است که به راحتی می توان آن را در خانه تهیه کرد. با نان سنگک داغ، عالیه! طعمی اصیل از شمال ایران!

8. عدس پلو، غذای سالم و مقوی!

عدس پلو، با عطر زیره و کشمش، یکی از غذاهای سالم و مقوی ایرانی است. این غذا، برای کسانی که به دنبال یک وعده غذایی سبک و مغذی هستند، انتخاب مناسبی است. یکی از کاربران نی نی سایت گفته بود: “عدس پلو، غذای مورد علاقه منه، چون هم خوشمزه است و هم سالم. “دیگری نوشته بود: “برای خوشمزه تر شدن عدس پلو، باید از عدس مرغوب و کشمش پلویی استفاده کرد. “بعضی ها هم عدس پلو را با گوشت چرخ کرده یا مرغ سرو می کنند. عدس پلو، یک غذای ساده و مقوی است که به راحتی می توان آن را در خانه تهیه کرد. با سالاد کاهو، کامل میشه! انتخابی سالم و خوشمزه!

9. باقلا پلو با گوشت، غذای اعیانی!

باقلا پلو با گوشت، با عطر شوید و باقلا، یکی از غذاهای مجلسی و خوشمزه ایرانی است. این غذا، معمولاً در مهمانی ها و مراسم خاص سرو می شود. یکی از نی نی سایتی ها گفته بود: “باقلا پلو با گوشت، یه غذای اعیانی و خوشمزه است. “دیگری نوشته بود: “راز یه باقلا پلو با گوشت خوشمزه، بهره‌گیری از باقلای تازه و گوشت نرم و لذیذه. “بسیاری از افراد نیز باقلا پلو را با ماهیچه سرو میکنند که بسیار لذیذ است. باقلا پلو با گوشت، یک غذای شیک و مجلسی است که همیشه در مهمانی ها می درخشد. با ماست موسیر، طعمش عالی میشه! غذایی برای مناسبت های ویژه!

10. کلم پلو شیرازی، طعم متفاوت!

کلم پلو شیرازی، با طعم سبزیجات و گوشت قلقلی، یکی از غذاهای محلی و خوشمزه شیراز است. این غذا، با طعم متفاوت و خاص خود، طرفداران زیادی دارد. یکی از کاربران نی نی سایت گفته بود: “کلم پلو شیرازی، یه غذای متفاوت و خوشمزه است که حتما باید امتحانش کرد. “دیگری نوشته بود: “راز یه کلم پلو شیرازی خوشمزه، بهره‌گیری از کلم قمری و سبزیجات معطره. “بسیاری از افراد طعم متفاوت آن را بسیار میپسندند. کلم پلو شیرازی، یک غذای محلی و خاص است که به راحتی می توان آن را در خانه تهیه کرد. با ترشی مخلوط، عالیه! طعمی از دیار شیراز!

11. دلمه، غذای پر زحمت اما خوشمزه!

دلمه، با ترکیبی از برنج، سبزیجات و گوشت، یکی از غذاهای پرطرفدار ایرانی است. این غذا، با طعم ترش و شیرین خود، طرفداران زیادی دارد. یکی از نی نی سایتی ها گفته بود: “دلمه، یه غذای خوشمزه است، ولی درست کردنش خیلی وقت می گیره. “دیگری نوشته بود: “راز یه دلمه خوشمزه، بهره‌گیری از برگ موی تازه و سبزیجات معطره. “بسیاری از افراد دلمه برگ مو را بسیار دوست دارند. دلمه، یک غذای پر زحمت اما خوشمزه است که ارزش وقت گذاشتن را دارد. با ماست چکیده، لذت بخشه! غذایی برای دورهمی ها!

12. آش جو، غذای مقوی و سیر کننده!

آش جو، با عطر جو و سبزیجات، یکی از غذاهای مقوی و سیر کننده ایرانی است. این غذا، برای کسانی که به دنبال یک وعده غذایی سالم و مغذی هستند، انتخاب مناسبی است. یکی از کاربران نی نی سایت گفته بود: “آش جو، یه غذای مقوی و سیر کننده است که برای فصل سرما خیلی خوبه. “دیگری نوشته بود: “برای خوشمزه تر شدن آش جو، باید از جو پرک و سبزیجات تازه استفاده کرد. “آش جو با کشک و نعناع داغ هم طعم بی نظیری دارد. آش جو، یک غذای ساده و مقوی است که به راحتی می توان آن را در خانه تهیه کرد. با نان سنگک داغ، میچسبه! غذایی برای تقویت سیستم ایمنی!

13. کوفته تبریزی، شاهکار آشپزی!

کوفته تبریزی، با ترکیبی از گوشت، برنج، لپه و سبزیجات، یکی از غذاهای معروف و خوشمزه تبریز است. این غذا، با طعم خاص و متفاوت خود، طرفداران زیادی دارد. یکی از نی نی سایتی ها گفته بود: “کوفته تبریزی، یه شاهکار آشپزیه که هر کسی نمی تونه خوب درستش کنه. “دیگری نوشته بود: “راز یه کوفته تبریزی خوشمزه، بهره‌گیری از گوشت چرخ کرده مرغوب و سبزیجات معطره. “کوفته تبریزی غذایی بسیار سنگین و پر کالری است. کوفته تبریزی، یک غذای خاص و خوشمزه است که ارزش امتحان کردن را دارد. با ترشی، مزه اش عالی میشه! طعمی از دیار آذربایجان!

14. شوید باقالی پلو با مرغ، طعم بهاری!

شوید باقالی پلو با مرغ، با عطر شوید و باقالی، یکی از غذاهای خوشمزه و بهاری ایرانی است. این غذا، با طعم لطیف و دلپذیر خود، طرفداران زیادی دارد. یکی از نی نی سایتی ها گفته بود: “شوید باقالی پلو با مرغ، یه غذای بهاری و خوشمزه است که من خیلی دوستش دارم. “دیگری نوشته بود: “راز یه شوید باقالی پلو با مرغ خوشمزه، بهره‌گیری از شوید تازه و باقالی پوست کنده است. “شوید باقالی پلو با مرغ یک غذای بسیار سبک و خوش طعم است. شوید باقالی پلو با مرغ، یک غذای ساده و خوشمزه است که به راحتی می توان آن را در خانه تهیه کرد. با سالاد شیرازی، محشره! طعمی از فصل بهار!

15. قیمه نثار، غذای مجلسی قزوینی!

قیمه نثار، با ترکیبی از گوشت، خلال پسته، خلال بادام و زرشک، یکی از غذاهای مجلسی و خوشمزه قزوین است. این غذا، با طعم متفاوت و لوکس خود، طرفداران زیادی دارد. یکی از نی نی سایتی ها گفته بود: “قیمه نثار، یه غذای مجلسی و خوشمزه است که برای مهمانی ها خیلی مناسبه. “دیگری نوشته بود: “راز یه قیمه نثار خوشمزه، بهره‌گیری از گوشت گوسفندی و خلال پسته و بادام مرغوبه. “قیمه نثار یک غذای بسیار رنگارنگ است. قیمه نثار، یک غذای خاص و خوشمزه است که ارزش امتحان کردن را دارد. با ماست، عالیه! طعمی از دیار قزوین!

16. لوبیا پلو، غذای ساده و خوشمزه!

لوبیا پلو، با ترکیبی از لوبیا سبز، گوشت چرخ کرده و برنج، یکی از غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است. این غذا، برای کسانی که به دنبال یک وعده غذایی سریع و آسان هستند، انتخاب مناسبی است. یکی از نی نی سایتی ها گفته بود: “لوبیا پلو، یه غذای ساده و خوشمزه است که سریع آماده میشه. “دیگری نوشته بود: “برای خوشمزه تر شدن لوبیا پلو، باید از لوبیا سبز تازه و گوشت چرخ کرده مرغوب استفاده کرد. “لوبیا پلو را می توان با سالاد شیرازی میل کرد. لوبیا پلو، یک غذای ساده و خوشمزه است که به راحتی می توان آن را در خانه تهیه کرد. با ترشی، خیلی میچسبه! غذایی برای روزهای پرمشغله!

17. استانبولی پلو، نوستالژی خوشمزه!

استانبولی پلو، با ترکیبی از سیب زمینی، گوجه فرنگی و برنج، یکی از غذاهای نوستالژیک و خوشمزه ایرانی است. این غذا، با طعم ساده و دلپذیر خود، یادآور خاطرات کودکی است. یکی از نی نی سایتی ها گفته بود: “استانبولی پلو، منو یاد خونه مادربزرگم میندازه. “دیگری نوشته بود: “برای خوشمزه تر شدن استانبولی پلو، باید از سیب زمینی و گوجه فرنگی تازه استفاده کرد. “استانبولی پلو یک غذای بسیار ساده است. استانبولی پلو، یک غذای نوستالژیک و خوشمزه است که به راحتی می توان آن را در خانه تهیه کرد. با ماست، خیلی خوشمزه است! طعمی از خاطرات کودکی!

18. کته کباب، طعم اصیل شمال!

کته کباب، با عطر برنج کته و کباب تازه، یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه شمال ایران است. این غذا، با طعم اصیل و دلپذیر خود، طرفداران زیادی دارد. یکی از نی نی سایتی ها گفته بود: “کته کباب، بهترین غذاییه که میشه تو شمال خورد. “دیگری نوشته بود: “راز یه کته کباب خوشمزه، بهره‌گیری از برنج مرغوب و گوشت تازه است. “کته کباب را معمولا با مخلفات دیگر سرو میکنند. کته کباب، یک غذای خاص و خوشمزه است که ارزش امتحان کردن را دارد. با اشپل و زیتون پرورده، عالیه! طعمی از دیار گیلان!

19. شله مشهدی، غذای نذری معروف!

شله مشهدی، با ترکیبی از گوشت، حبوبات و ادویه های مخصوص، یکی از غذاهای نذری معروف و خوشمزه مشهد است. این غذا، با طعم خاص و متفاوت خود، طرفداران زیادی دارد. یکی از نی نی سایتی ها گفته بود: “شله مشهدی، یه غذای نذری خوشمزه است که فقط تو مشهد پیدا میشه. “دیگری نوشته بود: “راز یه شله مشهدی خوشمزه، پخت طولانی و بهره‌گیری از ادویه های مخصوصه. “شله مشهدی یک غذای سنگین و مقوی است. شله مشهدی، یک غذای خاص و خوشمزه است که ارزش امتحان کردن را دارد. با قیمه و دارچین، محشره! طعمی از دیار خراسان!

20. دمپختک، غذای ساده و خوشمزه!

دمپختک، با ترکیبی از برنج، ماش و ادویه ها، یکی از غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است. این غذا، برای کسانی که به دنبال یک وعده غذایی سریع و آسان هستند، انتخاب مناسبی است. یکی از نی نی سایتی ها گفته بود: “دمپختک، یه غذای ساده و خوشمزه است که زود آماده میشه. “دیگری نوشته بود: “برای خوشمزه تر شدن دمپختک، باید از برنج نیم دانه و ماش تازه استفاده کرد. “دمپختک را با ترشی میتوان میل کرد. دمپختک، یک غذای ساده و خوشمزه است که به راحتی می توان آن را در خانه تهیه کرد. با سالاد شیرازی، خیلی میچسبه! غذایی برای روزهای شلوغ!

21. کوکو سبزی، غذای سبک و خوشمزه!

کوکو سبزی، با ترکیبی از سبزیجات، تخم مرغ و ادویه ها، یکی از غذاهای سبک و خوشمزه ایرانی است. این غذا، برای یک شام سبک یا یک میان وعده مناسب، بسیار عالی است. یکی از نی نی سایتی ها گفته بود: “کوکو سبزی، یه غذای سبک و خوشمزه است که سریع آماده میشه. “دیگری نوشته بود: “برای خوشمزه تر شدن کوکو سبزی، باید از سبزیجات تازه و معطر استفاده کرد. “کوکو سبزی را میتوان با نان یا برنج میل کرد. کوکو سبزی، یک غذای ساده و خوشمزه است که به راحتی می توان آن را در خانه تهیه کرد. با نان سنگک داغ، خیلی لذیذه! غذایی برای یک وعده سبک و سریع!

نمایش بیشتر

‫2 دیدگاه ها

  1. کباب باید حتما روی زغال کبابی شه اون وقت اصالتش حفظ میشه مخصوصا اگه گوشت داغ باشه و تازه

    قورمه با لوبیا چیتی یه فوت وفن داره اونم اینکه لوبیا رو از شب قبل خیس کنی تا هضمش راحت تر بشه

    زدن زعفرون به مرغ زرشک پلو رو بعضیا فراموش می کنن در حالی که رنگ و بوی خوشی بهش میده

    تمام متن های این سایت رو خوندم و مطالب خاصی داشت که جای دیگه ندیدم

    کشک و سیر داغ رو موقع کشیدن آش رشته فراموش نکنید والا طعمش یه چیزی کم داره

    اصلا به ذهنم نمیرسید که میرزا قاسمی رو میشه با تخم مرغ هم خورد مطلب جدیدی یاد گرفتم

  2. وقتی برای مهمونی قورمه سبزی درست میکنم، یه کم رب انار میریزم تو سبزی تا طعم ترش و ملسش رو بهتر کنه، جواب داده.

    یه نکته راجع به قیمه: اگه گوشت رو با پیاز تفت بدی تا طلایی بشه، خورش خیلی خوشمزه تر میشه.

    من کباب کوبیده رو با گوشت گوساله و چربی گوسفندی مخلوط میکنم، نرم میشه و طعمش عالی میشه.

    تو زرشک پلو، اگه زرشک رو با کمی شکر و کره تفت بدی، هم رنگش قشنگ تر میشه هم مزه اش بهتر.

    آش رشته خانگی ما یه نکته داره: نصف سبزی اش شنبلیله هست که عطرش رو بیشتر میکنه.

    یه بار تو میرزاقاسمی بجای سیر از موسیر استفاده کردم، طعم دودی اش بیشتر شد و همه تعریف کردن.

    اگه موقع درست کردن کوکوسبزی، یه کم آرد نخودچی بریزی تو مایه، بافتش بهتر میشه و نمیپاشه.

    من فسنجان رو با گوشت گوساله درست میکنم و آخرش یکم رب انار اضافه میکنم که ترش بشه.

    ته چین مرغ من، همیشه با ماست چکیده و زعفرون خیس خورده درست میشه که رنگش طلایی بشه.

    تو باقالی پلو، اگه شوید رو در آخر اضافه کنی، رنگش سبزتر و عطرش بیشتر میشه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا